KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

20.10.2011

Gaddafi on ilmeisesti sitten siepattu. Gaddafi Captured

Gaddafi Captured.  Lähteet kertovat, että hänet on saatu kiinni Sirtessä.  Hän oli maakuopassa ja oli haavoittunut molempiin jalkoihinsa.

Gaddafi huusi:
- Älkää ampuko!  Älkää ampuko!


Toivottavasti niillä on malttia olla ampumatta häntä kuljetuksen aikana.
Toivon totisesti, että tämä on totta.  Se säästäisi Libyan ja Pohjois-Afrikan suurilta kärsimyksiltä.

This is by. GaddafiCaptured.Blogspot.com

iyad_elbaghdadi Iyad El-Baghdadi  AJA now saying most recent sources saying #Gaddafi was captured severely wounded and has died. #Libya


fieldproducer Neal Mann   Same NTC sources as reuters? RT @AlanFisher Sources tell Al Jazeera #Gaddafi has been captured and is 'critically injured'

Uutta tietoa tulee jatkuvasti:

1 kommentti:

  1. Harmillista jos Gaddafi kuoli koska se oikeudenkäynti olisi varmasti paljastanut lisää Gaddafi-loijalisteja jotka on yksinkertaisesti odottanut koko ajan päästäkseen jatkamaan korruptiotaan... Ne saattavat päästä kuin koira veräjästä.

    Tässä saattaa olla myös kuoleman avain, koska näille korruptoituneille olisi hyödyllistä että Gaddafi kuolisi. Tosin todennäköisemmin sen tappoi innokkaat NTC:n sotilaat, koska ne oli ensimmäisenä paikalla... Mahdolliset korruption-palkkasoturit olisivat tappaneet hänet todennäkösemmin ennen oikeudenkäyntiä Tripolissa.

    Mutta toisaalta kukaan ei jää varmaan kaipaamaan Gaddafin selittelyjä, että ei kuolema harmita!

    VastaaPoista

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.