KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

21.10.2011

Ja aurinko nousi uuden Tripolin ja Libyan ylle. Maailma on tänään rauhallisempi ja onnellisempi, kuin eilen.

Nämä päivät kuuluvat Libyan kansalle.  Koko maailma (lukuunottamatta Venäjää ja Kiinaa) elää nyt tässä onnessa yhdessä heidän kanssa.  Hyvä!  Libya!  Te teitte sen!

Maailman reaktioita 25 kpl Twitter-viesteillä.
http://mashable.com/2011/10/20/gaddafi-death-tweets-twitter/#30743CNN

dbrodbeck Dave Brodbeck
by ChangeInLibya  @ChangeInLibya it's a great day to be a human, one less dictator around, congratulations to everyone in Libya.

Caplea44 Castle by ChangeInLibya@
@ChangeInLibya Congratulations on the extraordinary courage of your people. You all deserve this new beginning. God Bless You.

ShababLibya LibyanYouthMovement by ChangeInLibya
Credit to the Libyans in Manchester, once celebrations ended they went around with black bags cleaning the area. leading by example 

jrug Jonathan Rugman by ChangeInLibya
'A day to remember' for children of Libya - Lindsey Hilsum witnesses scenes more in keeping with a funfair than Trip... ht.ly/1feRAL

ObeidaNahas Obeida Nahas by ChangeInLibya
I have to admit I spent Thursday speechless watching #Libya's #Gaddafi videos. I wonder how the dictator of #Syria is sleeping tonight!

Miow45 The Cat by ChangeInLibya
#Kadhafi 'got what he deserved,' say Bulgarian nurses - Yahoo!yhoo.it/rog7OV #libya #tripoli #TFFs #mena

feb17libya Feb17Libya Image Gallery: Celebrations of Libya's Freedom Around Libya & the World bit.ly/o0wnvt #libya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.