KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

30.4.2011

Libya, Brega, taas yksi viesti Twitteristä. Onko jotakin dramaattisen hienoa tapahtumassa.

Twitter on siitä hieno paikka, että sinne tieto tulee heti, kun siitä vain on hajukin.  Mutta tieto voi osoittautua myöhemmin vääräksi.  Uutistoimistojen on tarkastettava kaikkim materiaalinsa huolellisesti, siinä ei saa olla virheitä.  Mutta Twitterin, tai tämän blogin ei tarvitse tehdä tarkistuksia.  

Kun nyt siis tuli tämmöinen viesti, niin voin laittaa sen blogiin heti, julkaista sen, ja sitten ryhtyä tutkimaan asiaa.  Tämä kuulostaa valtavan hienolta, toivon kovasti, että se olisi totta.  Se olisi Gaddafilta hieno lahja maailman Vappua juhlivalle kansalle.  

ChangeInLibya Mhalwes

Brega: AJA analyst: Gaddafi forces (roughly 3000) are currently surrounded, and they have no supplies. They will surrender soon. 
3000 Gaddafin miestä voisi siis antautua Bregassa...
Julkaistaan juttu nyt, mutta jatketaan tutkimista...  No, niin, vastaus tuli 5 minuutissa::

LibyaNewMedia     LibyaNewMedia

I don't buy the "Brega surrounded & Gaddafi forces about to surrender news". Heard this 20 times before, only to see Ajdabiyah under attack.   

LibyaInMe Libya In Me   by FreeLibyanman

AJA: Mahmmoud Warfail: Freedom fighters sieging #Gadhafi Miltias (2000-3000 soldiers) inside #Brega

1- Some info on Brega right now: Brega has become a military stronghold for Gaddafi in eastern Libya. Civilians had already fled to the east
LibyaNewMedia LibyaNewMedia   2- Gaddafi forces are said to use the university just outside the city as their main base, while breaking into houses to steal & sleep.
LibyaNewMedia LibyaNewMedia   4- Gaddafi's forces in Brega number in the thousands, they have digged trenches & taken up positions in buildings.
5- Realistically, the only way for the freedom fighters to take Brega is for NATO to have a heavy bombing campaign...(cont

Siis, vaikeaa olisi Bregan valtaus.  Ja Brega on melkoisen tärkeä solmukohta ja nyt siis hyvin linnoitettu.  

Brega: Gaddafi troops are expected to surrender because 1: They have no real communications 2: No supplies arriving 3: Ammo/food running out

ChangeInLibya   Mhalwes   Brega: However, you can never be too sure. This is a war and having so many soldiers surrender is improbably and could even be a trick






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.