KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

3.4.2011

Miksi Libyan läntiset vuoret ovat tärkeitä: Zintan, Yfran, Nalut

They are a natural barrier between the big urban centers (inc. Tripoli) and the desert interior

http://twitpic.com/4g3xdj    iyad_elbaghdadin laatima kartta alueesta.
Gaddafi seems to be going all out against the Western (Nafusa) mountains towns & villages. Yafran and Zintan under threat now

Ja kuten huomaatte, tässä blogissa käyetään surutta suomea ja englantia sekaisin.  Minkä sille voi, kun erilaisen äidinkielen omaavat ihmiset raportoivat tänne.  Enkä halua ottaa vastuuta äkkipäätä tehdyistä suomennoksista.  Enkä myöskään halua uhrata aikaani sille.  In This Blog there is a Google Translator.

Gadafi forces are within few km of yefren & zintan cities tonight ... another gadafi crime will be committed against them
Lock and load, boys and girls! The shit's about to go down in Zintan. If you stand for nothin', you fall for anything.
#Nato please help towns in Narfusa mountains #Zintan #Yfran #Nalut
"Wars come and go, but Freedom stay eternal."
Gaddafi has a personal vendetta against Kikla. It was one of the first villages in the mountains to raise the independence flag
http://blogs.aljazeera.net/live/africa/libya-live-blog-april-3    Kertoo tänään lisää aiheesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.