KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

11.4.2011

Viestejä Libyan tilanteesta Twitterissä 11.4.2011 illalla.

Tällaisia tietoja Libyan tilanteesta tänään kantautui:
Tripoli:  residents say there have been several attacks on army checkpoints and a police station in past week
Gaddafi has authorized to give Libyan citizenship to approx 4870 ppl from Niger & Mali, signed by Al Ba Ghadadi
Zuma shud keep his nose out of Libya He has screwed things up enuff in SouthAfrica already.

liz verkamp by ChangeInLibya   I & BF love Benghazi Free radio! Reminds of my childhood transistor AM radio I heard at night 
Reports of anti-Gaddafi movements in Tripoli show that this is not an East vs. West fight in Libya

Rima by LibyaNewMedia   Can any good come out of the Red Cross in Tripoli? While Gaddafi is still in power? This is so ridiculous I'm at a loss for words.
Who is Saif Gaddafi? The man who at a speech a few years ago in London claimed that Libya was the most democratic country in the world
...fully supporting opposition, including arms & weakening Gaddafi's military will force rest of regime to give up on Gaddafi
Libyan: Gaddafi forces hitting Misrata with Grad-rockets now - please help them!

What Qadfi&his sons understand is that: they hv the chance to leave now or they will be arrested wearing only underwear
Regime Change Libya: Privatization of their Central Bank and the Theft of their Nationalized Oil Profits - http://bit.ly/fYxVon


Vapaustaistelijat suhtautuivat tuohon hassuun Afrikan maiden aloitteeseen juuri niinkuin kuuluukin, ärtyneesti ja torjuen.  Toki sille olisi voinut nauraakin, mutta pitäähän näihin hassuihin yrittää suhtautua kuin valtiomiehiin.  Benghazissa nämä Etelä-Afrikan ja muiden maiden edustajat saivat onneksi edes hieman nähdä, mitä kansa heistä ajatteli.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.