KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

13.5.2011

Gaddafin palkkasotureilla ei ole kivaa juuri nyt; Libya Unrest

Kun niskaan voi koska tahansa sataa Naton pommeja, ei taida yöunista tulla rauhallisia.  Se taatusti rassaa.  NATO tietää tämän ja yrittää varmasti ylläpitää Gaddafin joukoissa jatkuvaa rasitustilaa.  Sota on varmasti muuttunut osittain yösodaksi.  Ja jos palkkasotureilla on puhelimet, niin viestejä varmaan lähtee kotiin kavereille:
- Täällä ei ole kivaa.  Hengenlähtö lähellä, älkää tulko tänne.  

Viestejä Twitterin kautta viime yön aikana.   
ChangeInLibya Mhalwes
Hospitals in Zliten, Khums & BaniWalid r full of injured Gaddafi's forces. Hospital staff found thm with stolen gold & phones via @dovenews
@Stone_SkyNews is the ultimate 21st century journo. Perfect use and integration of all medias available to cover the Libyan events.
Tripoli: Sources indicate clashes and anti-government movements all over the city but getting exact details is very difficult.
ShababLibya LibyanYouthMovement   by LibyaNewMedia   A great resource for up to date information on #Libya. Daily updates, articles, relief organizations, and photos. http://newlibya.com/

ChangeInLibya Mhalwes  Friday the 13th. It's going to be a TERRIBLE day for Gaddafi, I guarantee you that. Gaddafi, are you superstitious? You better be. #libya
ChangeInLibya Mhalwes  "Gaddafi forces are removing satellite dishes from houses in Sirt, other cities in order to keep people from seeing the facts"
ChangeInLibya Mhalwes
Tripoli BREAKING: NATO strikes up to 30 minutes ago CONFIRMED and Fashloom is FULL of Gaddafi forces after clashes earlier today. #libya
#Gaddafi forces attacking Fashloum district of #Tripoli - heavy military presence there  

sarahraslan Sarah Raslan    by ChangeInLibya
The Prophet (PBUH) said: Whoever hurts a #Christian or #Jew has hurt me . #Islam #Muslim
Video: Mass Graves in Joudayam filled with bodies from As-Zawiya http://bit.ly/kJgXkj  

Olisipa todella kiinnostavaa päästä katsomaan Gaddafin komentokeskuksiin ja seuraamaan heidän paniikkiaan, tilannetiedotuksia ja viestiliikennettä.  NATO varmaankin tarkkailee ja kuuntelee kaikkea liikennettä siellä ja heillä varmaankin on erinomainen kuva tilanteesta.  Paljon hauskaa materiaalia varmaan on jo talletettu Gaddafin epätoivoisten kenraalien keskusteluista.  
     NATO:n elektroninen tiedustelu on taatusti huippuluokkaa ja sitä varmasti käytetään täydellä teholla.  Nyt kun levottomuudet ovat valtaamassa myös Tripolia, niin NATO on uusien haasteiden edessä.  Kuinka posauttaa tankki hajalle Tripolin kadulla vahingoittamatta siviilejä.  

Bloggerin  ongelmien takia postaus on viipynyt, kiitos upealle Bloggerin ja Googlen porukalle, että tämä nyt saatiin verkkoon.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.