KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

30.5.2011

Vakoilukoneet Libyan taivaalla tekevät tehokasta työtä

http://feb17.info/news/libyas-war-from-above-on-board-the-rafs-e-3d-spy-plane/ 
Ammatillisella ylpeydellä ja rauhallisuudella nämä miehet tekiviät työnsä ja tuhoavat Gaddafin Venäläisvalmisteisia tankkeja.


Niz   by septimius_sever   29/05/11 - 2 civilian aircraft land in #Tripoli today at Metiga airport. Strange, small private jets. Landed and left within hours.

ManFromFinland   I can not remember the name of the other dictator. Who was that other ugly man digged from the hole in Iraq? #Gaddafi #Libya 

Yes, thanks. :) And happy years will come, and then we don´t even remember his name! #Gaddafi #Libya

Ja miltäpä Libyan tilanne tänään, 30.5.2011 tuntuu?   Katselin Googlen 3G-kartta-ohjelmalla Libyan Ban Valid kaupungin aluetta.  Se on mahtava työkalu, tilanteen seuraaminen ja ymmärtäminen helpottuu sen avulla.  Gaddafi pystyy hyökkäämään yhä vieläkin Misuratan alueella.  Hän saa lisää sotilaita rekrytoimalla, mutta niinkuin Hitler Normandiassa, niin täälläkin hänen sotilaidensa parhaimmistoa tuhotaan eikä hän saa yhtä hyviä koulutettua mistään.  Eilen oli uutisia kahden eri ryhmän loikkaamisesta Tunisiaan.  Oliko se 70 ja 30 sotilasta.  Siis hänen tilanteensa myös heikkenee.   
     Mutta Gaddafi on yhä vieläkin niin vahva, että täyteen maasotaan häntä vastaan ei vielä voida ryhtyä.  
Mutta pakenijoita Gaddafin joukoista riittää.  Ja he kertovat, että tilanne on nopeasti luisumassa pois gaddafin käsistä.  2 miljoonaa Tripolilaista on hyvin pian saamassa oikeuden lausua mielipiteensä.  

Entä mikä oli tuo yksityinen Jetti, joka laskeutui Mitigan kentälle ja poistui pian.  Toinenkin kone siellä kävi. Jospa Gaddafi lähtikin jo sillä Etelä-Afrikkaan.  Toivotaan.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.