KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

19.6.2011

Venäjän asenne Libyan kriisiin, onko näkyvissä inhimillisyyttä?

Россия, ты просторный! Где твое сердце?  Помощь невинных, преследуемых людей в Ливии!    #Libya #Russia 


Venäjä, sinä laaja!  Missä on sydämesi?  Auta Libyan viattomia, vainottuja ihmisiä!  


On hieman pelottavaa seurata Venäjän kylmää ja taktista asennoitumista Libyan tilanteeseen.  Ihminen ei merkitse mitään.  Valtava määrä raiskattuja naisia ei paina missään.  
Onko tosiaankin niin, että meidän lähimmän naapurin laskelmissa tämmöiset asiat eivät ole merkityksellisiä?  Eikö ihmisarvo, kunniallisuus ja inhimillisyys paina tippaakaan?  


Venäjä... laaja ja avara....ikiaikainen... eräs Euroopan kulttuureiden kehdoista.  


Odotan, uskon, panen toivoni siihen, että Venäjä ei suojelisi palkkamurhaajia ja omaa kansaansa teurastavaa diktaattoria, vaan kääntyisi inhimillisyyden tielle.  
Libyan ihmiset tarvitsevat kipeästi apua ja jokaisen maan on velvollisuus sitä antaa.  


Olisi pelottavaa ajatella elämistä maailmassa, jossa Gaddafin ja Assadin kaltaiset diktaattorit voisivat vapaasti elää ja saada mahtavilta valtioilta tukea.  


Twitter-haku; Libya-Russia    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.