KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

30.3.2011

Gaddafin örkeille tehtiin ansa Misuratan kaduille

Misuratan kaupunki on taas kestänyt Gaddafin piirityksen vaikka sitä tulitetaan tykeillä ja panssarivaunuilla.

#Libya The current time in Tripoli is 5:00 AM on Wednesday, 30 March 2011
Telephone chat with Eyewitness in #Misurata 29-3-2011 http://t.co/emy8U8H
Fierce fighting roils city 'liberated' by Kadafi troops: In the Libyan city of Misurata, scenes... http://bit.ly/gdzXyC #Benghazi #Libya

#Gadafi merces: the two in the forefront of the photo look like central Africans http://goo.gl/c4G75 #Libya #libya #Misurata #Telegraph
Misurata pop 550k, its essential for manpower + supply 4 revolution. Relieve the besieged pop. #Libya http://en.wikipedia.org/wiki/Misurata
Smuggler tries to relieve beseiged Misurata. http://bit.ly/dFeGdU #Libya

Misurata on siis selvinnyt taas yhden yön piirityksestä.  Minun arvioni on, että se piiritys ei koskaan ole ollut täydellinen.  Meri ja satama ovat olleet avoinna.  NATO:lla ja läntisillä mailla on varmaan ollut ERITTÄIN HYVÄT YHTEYDET Misurataan.  Ehkä satelliittipuhelimia ja vastaavia, sekä paljon hyviä tietolähteitä.  Heillä on siis koko ajan täytynyt olla TARKKA TIETO TILANTEESTA,  ja vielä selkeä SUUNNITELMA MISURATAN ORGANISOIMISESTA Gaddafin vastaisen taistelun välineeksi.
        Heillä on koko ajan täytynyt olla TIETO KAPINALLISTEN ASEISTUKSESTA JA JOUKOISTA Misuratassa ja MAHDOLLISUUS KULJETTAA LISÄÄ ASEITA sataman kautta.  Jos panssarintorjunta aseet ovat loppuneet, niin niitä on ehkä tuotu yöllä sataman kautta vaikka pienoissukellusveneellä ja sukeltajien avustamina tai kumiveneillä tai vanhoilla salakuljetusveneillä.

     Tarkka-ampujat on kerta toisensa jälkeen saatu nitistettyä kaupungista, ja nyt voidaan jo käyttää saaliiksi satuja tarkkuus-kiväärejä.  Misuratan piiritys on hyvä syy jatkaa pommituksia ja kerätä ihmisiä Inhoa-Gaddafia-Kerhoon.  Mutta Misuratan lääkintä ja humanitaarinen tilanne on katastrofaalinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.