KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

29.3.2011

Viestejä Libyasta 29.3.2011 illalla

Talked to a boat Libyan captain her in Benghazi #Libya today who took a boat to Misurata delivering medical supplies and ammunition.
RT @ShababLibya: I can't tweet everything I know unfortunately but there is activity in Sirt, & the front line is bin jawad, currently fierce fighting there
Powerful blasts rock Libyan capital Tripoli: TRIPOLI (Reuters) - A series of powerful explosions rocked Tr... http://tinyurl.com/4lv7j73

US launches fresh missile barrage at Tripoli - World news - Mideast/N. Africa - msnbc.com http://t.co/r4fHUo4 via @msnbc

EHKÄ NÄIN:  Gaddafin joukot murskataan Tripolissa.  Sirtissä vain pullonkorkki estää kapinallisia tulemasta Tripoliin.  Ja NATO voi koska vain aukaista tuon pullonkorkin.
SIIS:  Libyan Gaddaf-hallitusta painostetaan neuvotteluun.  ??

Nato statement of progress http://goo.gl/ofPM5 #tripoli Mission Unified Protector #libya
Wow. Libyan rebel spokesman says they think there are at least 12,000 civilians taken away by Qaddafi's men in Tripoli.
New air-sea action via @USAfricaCommand: USN P-3C, USAF A-10, and USS Barry engage Libyan vessels in #Misurata; http://t.co/yoLqVa7;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.