KUINKA GADDAFI JA HÄNEN POIKANSA VANGITTIIN !

TÄMÄ BLOGI PÄÄSI KATSOMAAN TULEVAISUUTEEN! Näimme, kuinka Gaddafi kukistettiin. Viimeisessä bunkkerissa, lähellä välimeren rantaa, Tripolin kaupungin pohjois-osasssa, hän ja hänen poikansa vihdoin antautuvat.
KAIKKI TRIPOLILAISET OVAT KOKOONTUNEET TÄNNE! Kyynelkaasua silmistään pyyhkien pojat kävelevät hieman horjuen. Saif Al-Islam on piileskelynsä aikana lihonnut muodottomaksi möykyksi. Isä-Gaddafilla ei ole kyynelkanavia. Hän yrittää vielä puida nyrkkiä nauravalle väkijoukolle. Koko Tripoli, arabimaailma ja kaikki heidän ystävänsä nauravat riemusta. Nämä naurettavat hahmot suljetaan kaltereilla varustettuihin autoihin. Matka kohti Ihmisoikeus tuomioistuinta on alkanut. Ja illalla Tripolissa ja koko Libyassa on hurjat juhlat. Ja koko maailma elää tässä riemussa yhdessä heidän kanssaan!

Tämän blogin sisältö on pääosin löydetty Twitterin kautta

http://twitter.com/#!/FinlandForLibya seuraa 23 merkittävää Libyan tilanteesta tiedottavaa lähdettä. Näissä on joka päivä useita satoja viestejä ja Libyan päivittäinen tilanne kuvastuu niissä hyvin selkeästi.
https://twitter.com/#!/FinlandForLibya/favorites Päivittäin täydentyvä valikoima tärkeimmistä viesteistä.
Uusimmat Libya-kartat: http://twitter.com/#!/Libyamap taistelutapahtumista.

29.3.2011

Vain 1 % Libyasta on metsän peitossa, sinne on Gaddafin vaikea piilottaa tankkejaan

Tämä http://www.libyafeb17.com/  on Blogi, jota nyt kannattaa seurata!

Gaddafi yrittää piilottaa tankkeja ja tykkejä metsäisiin paikkoihin.  Käsittääkseni tiedustelukoneiden infrapuna ym. laitteet löytävät ne siitä huolimatta.

Ja kun puhutaan koko ajan, Gaddafi sitä ja Gaddafi tätä, vaikka joku alipäällikkö tai kenraali käytännössä tekee ne asiat, niin MAAN ITSEVALTIAS ON KÄYTÄNNÖSSÄ VASTUUSSA KAIKESTA.
Kaikki, mitä Libyan virallinen armeija ja turvallisuusjoukot ja siviilimiliisi tekevät, tapahtuu hänen nimissään.

22 tomahawk-ohjusta ja 155 lentotehtävää viimeisen 24 tunnin aikana.  Taitaa olla aika monen Gaddafin sotilaan vatsa jo kuralla.  Hei!  Haluatko nukkua tykin tai ammusvaraston vierellä?

VAUTSI! :  Insurance building in central Misratah has been completely cleared from all mercenaries and snipers. The revolutionaries have confirmed that they killed 26 snipers/mercenaries and that they’re dealing with the rest in Tripoli street right now     http://www.libyafeb17.com/
Hyviä uutisia juuri Misuratasta, jonka nimen useimmat kirjoittavat Misratah.  Enpä olisi uskonut!  Hienoa, pojat ja tytöt.  Tämä tuo uskoa hommaan.
Ja sieltä myös tämä:  13:40 DIRECT from Misratah Gaddafi’s coastguard boats that were attacking Misratah have completely sunk after air strikes from coalition jets. The city is still witnessing random bombardment from forces stationed in the eastern entrance. Some tanks are still present in Tripoli street and the ongoing issue of snipers has yet to be resolved.  


Hiiohoi, pojat:  Libyan keisari itki ja itki kun NATO sen laivat pohjaan pisti... 
@iyad_elbaghdadi I think we all have aged many years in these past few months!Keep up the good work my friend, u r helpin with the struggle

Beneath veneer of true love for Qaddafi, rebellion simmers in Tripoli http://bit.ly/hZKP7I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

MUTTA KUINKA GADDAFI MENETTI 100.00 SOTILASTAAN.

Tässä blogissa kerrotaan hieman siitä tarinasta.
100.000 ilkeätä miestä joilla oli vahvat aseet, kuinka heidät pystyttiin voittamaan.
Kuinka Libyan urhea kansa hankki itselleen vapauden!

Ja kuinka jokainen diktaattori, joutuu nyt varomaan ja pelkäämään.

Sillä vapautta janoavat ihmiset ovat nyt yhdistyneet kaikkialla maailmassa. Ja vahvimmat heistä, ja osaavimmat, ja taitavimmat, ovat valmiit käyttämään kaikki kykynsä vapauden hyväksi.